If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ВАГ купят само емблема АлфаРомео, толкова по-зле за тях, но аз не мисля, че са толкова глупави
Какво точно биха я правили тази емблема, след като си имат всичко и то по-добро?
Ако ВАГ купят само емблема АлфаРомео, толкова по-зле за тях, но аз не мисля, че са толкова глупави
Какво точно биха я правили тази емблема, след като си имат всичко и то по-добро?
Брат то да ти кажа от алфа май няма какво вече да се вземе. Дано да греша ама май е така. То като нямаш офис даже, камоли завод.. какво да ти вземат... 20 години като ползваш услугите на фиат/анали фемили така става
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Добре, но тогава за чий им е емблемата?
Какво ще постигнат с тази емблема, при положение, че тя ще се конкурира с другите им емблеми?
Къде точно биха я позиционирали в бранша?
Както каза Нено Алфа нямат нищо. Директора им е общ с на Мазерати, колите им се произвеждат в заводи на Фиат, двигателите са на Фиат, кое да е тяхно? А ВАГ сигурно са си направили сметката, да си правят сметката май най-добре могат.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Добре, но тогава за чий им е емблемата?
Какво ще постигнат с тази емблема, при положение, че тя ще се конкурира с другите им емблеми?
Къде точно биха я позиционирали в бранша?
И аз не знам но мислите на Пух съвпадат и с моите виждания.
Що па да не направят от Алфа Ромео марка с
малки и леки спортни коли тип Лотус и кабриолети тип Мазда - мията.... демек да си направят от Алфа Ромео - Алфа Ромео... а пък ако тръгне имиджа да разширят моделите... знам ли
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Добре де, аз разбирам ВАГ да си нямат нещо, та да искат да го направят от АлфаРомео, ама те имат всичко!
Значително по-лесно е да си направят тяхно собствено, вместо да купуват чуждо и да започват от 0 да го правят.
Точно за това мисля, че искат да купят нещо повече от емблема
Що не се успокоите.Май и тоя път "новината" е прибързана.Ако пък толкова не може да ги гледате тия алфи , продайте ги и си купете по един супер , мега , турбо гъзарски ФВ с квато емблема ви е кеф и усетете невероятното удоволствие да сте бели мишки в стадото от сиви такива.
Що не се успокоите.Май и тоя път "новината" е прибързана.Ако пък толкова не може да ги гледате тия алфи , продайте ги и си купете по един супер , мега , турбо гъзарски ФВ с квато емблема ви е кеф и усетете невероятното удоволствие да сте бели мишки в стадото от сиви такива.
нека да не се заяждаме всеки има мнение за това е форум..
да те питам колега алфагеорги на прима виста каква е разликата между снимките, ей така какво ти идва наум веднага като ги видиш? Ще ти споделя после и аз.
Е, добре де, ако беше толкова просто, защо италианците не го направят?
Много лесно звучи....
Все пак хората не са едноклетъчни, та да не знаят кое е майката и кое изтърсачето. Дори в началото да минава номера, после може да стане доста конфузно.
А и който иска да си купи Ауди, но повече харесва емблемата на АлфаРомео, все пак ще купи една кола и няма да генерира двойно повече продажби
Защо купиха преди 20 години СЕАТ, който нямаше дори стара слава на премиум марка?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
През 1982 Dr. Carl Horst Hahn развива планове за експанзия на VW извън Германия. След като Seat се разделят с Fiat има преговори с Toyota, Nissan, Mitshubish, но в крайна сметка през следващите години постепенно Seat става собственост на VW.
нека да не се заяждаме всеки има мнение за това е форум..
да те питам колега алфагеорги на прима виста каква е разликата между снимките, ей така какво ти идва наум веднага като ги видиш? Ще ти споделя после и аз.
Абе аз разликата я знам , както и повечето хора дето карат алфа и обичат марката , но се чудя , като гледам снимката на твоята кола.Едно голфче тройка ТДИ или Ауди А4 няма ли да те кефи повече???Може и без лепенки и надписи.Те така или иначе няма да направят Жулиетата като предните две, нито по красота , нито по спортни традиции.
Тя 159-тката кви спортни традиции има? Виж за 156 да.
За красотата говоря колега , за красотата.Всички знаем кой модел в какво е участвал и какви постижения има.159-та е прекалено тежък седан , на който му липсва адекватно мощен мотор , че да я правят бегачка.Закачката с колажчето на 159-та на другия колега е точно заради това -че марката е загубила спортния дух.
Comment